Smooth Reception.

March 1, 2009: The Thai Obayashi wood reception counter is now installed in the company’s headquarters building on Rachadamri Road.  This counter is the final piece for this project, which involves the renovation of the office building’s interior spaces.

What was interesting for us was that there was a high level of collaboration and experimentation compared to other commercial projects.  In order to achieve this, there was a clear understanding from the start about our goals for this project between our design team and the working group from Obayashi (Chanawit Anukkul, Jerasak Khamthong, khun Prasart, and others).  This was maintained throughout the project and with the people who fabricated our design of all the different components of the interior (CKT for the wood, TGSG for the Corian and CCSE for the lighting).

Project Summary:

Name: Nantawan Building – Thai Obayashi Corp. Ltd.
Function: Offices
Scope: Interior renovation of public areas
Building area: 832 square meters
Project team: Jariyawadee Lekawatana, Udomsak Komonvilas, Luke Yeung, Tammarat Rodpul, Artith Chotitayangkoon, Jakkapan Buasuksukon, Pisit Jindapatanakul, Fadil Foondun
Contractor:  Thai Obayashi Corp. Ltd.
Wood Fabricator: CKT Furnishings
Lighting Specialist:  Chingchai & Sons Engineering Co. Ltd. – Atch Kosiyabong
Lighting Consultant:  Accent Studio – Nopporn Sakulwigitsinthu
Location: Rachadamri Road,  Bangkok, Thailand
Project period: 2006 – 2010