Deep Patterns

March 2010: For the design of a new gallery, we have been developing strategies to create “deep” patterns in order to fabricate architectural walls with continuously variable thicknesses. The gallery is located inside a large commercial retail space.  This existing interior space is enclosed by a strong geometrical form: a 30-meter, glass dome.  The gallery will be inserted along the perimeter […]

Smooth Reception

March 2009: The Thai Obayashi wood reception counter is now installed in the company’s headquarters building on Rachadamri Road.  This counter is the final piece for this project, which involves the renovation of the office building’s interior spaces. What was interesting for us was that there was a high level of collaboration and experimentation compared to other commercial projects.  In […]