Integrated Ceiling System

June 2009: A full-scale mockup of our design for an integrated ceiling solution has been completed.  The objective was to develop a new ceiling that can accommodate different functional systems of an office building, while maximizing vertical height and daylight reflection. We first mapped out the existing ceiling condition of the office space, which covered […]

Smooth Reception

March 2009: The Thai Obayashi wood reception counter is now installed in the company’s headquarters building on Rachadamri Road.  This counter is the final piece for this project, which involves the renovation of the office building’s interior spaces. What was interesting for us was that there was a high level of collaboration and experimentation compared to other commercial projects.  In […]